Menu

Marianne

Mijn naam is Marianne van Ingen, 

welkom bij Zyza.

De naam Zyza is kort, krachtig en vrouwelijk. Er zijn meerdere betekenissen gegeven aan deze naam : Meester van je eigen lotsbestemming is er hier één van.
Het zegt iets over mij en hoe ik mijn leven ben gaan zien en voelen. Het heft in eigen handen nemen. De verantwoordelijkheid nemen over mijn keuzes. Die van nu en van vroeger. Het geeft me veel meer vrijheid dan ik dacht.
Ik kan me nog herinneren dat angst een groot gedeelte van mijn leven innam. Angst voor wat mensen zouden zeggen over wat ik deed of de kleren die ik droeg, boodschappen doen, langs bepaald plekken fietsen, autorijden op de snelweg, bang om fouten te maken. De angst kwam overal in mijn leven en nam steeds meer ruimte in. 

Ik geloof dat je in je leven op een gegeven moment voor een kruising komt te staan en moet kiezen. Verder zoals het is of sla je een andere weg in, een weg die je niet kent. En toch vaak wel in je onderbewustzijn herkent. Ik koos voor de onbekende weg. Kiezen voor de onbekende weg vraagt moed en kracht. Durven om hulp te vragen is er  hier één van. Stap voor stap koos ik ervoor naar mijn leven te kijken en naar de patronen die ik had ontwikkeld. Door te gaan zien wat mijn kwaliteiten waren en te geloven dat er meer in me zat dan ik geloofde.
Dat ik geïnteresseerd ben in wie iemand is en waar je vandaan komt en waar je heen wilt.
Via Zyza wil ik mezelf en anderen de ruimte geven om te groeien, jezelf beter te leren kennen en te genieten van alles wat je doet.
Ik kan nu veel meer de kleine dingen waarderen: de geur van net gemaaid gras, een mooi inspirerend boek, schilderen, lunchen met een vriendin, wandelen in het bos, een kopje thee of koffie.

Door het zelf te ervaren en voelen leer ik. Het schilderen geeft me kleur aan het verhaal wat ik heb te vertellen. Dit hoop ik ook voor jou. Werken met je hoofd, hart en handen.
Het leven is in een constante beweging. Het is loslaten van het oude en omarmen van het nieuwe. 

Liefs,

Marianne

Om deze manier van werken door te geven geef ik schilderlessen, workshops en coaching vanuit het atelier Create Wise te Bennekom.

Welkom bij Zyza