Menu

Kunst en coach ede

Coaching in beeld
Welkom bij Zyza hier kun je terecht voor de combinatie van kunst en coach in Ede. Ik werk vanuit atelier Create Wise in Bennekom.

We maken datgene wat er speelt in je leven (al dan niet onbewust) zichtbaar, voelbaar en bespreekbaar. Het is bijvoorbeeld ideaal voor amateurkunstenaars die zijn vastgelopen in hun werk. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met schilderen of tekenen kan deze vorm van coaching zeker iets voor je beteken. Een groot voordeel van de combinatie coaching en kunst is dat je afstand kunt nemen van het probleem en er samen met mij objectief naar te kijken.
Zyza  richt zich op vrouwen.

 Zyza Coaching

Ik maak onder andere gebruik van energetisch tekenen en/of schilderen. Beeldende activiteiten zoals tekenen en schilderen maken het mogelijk om tot inzichten te komen. Ik kan veel met deze vorm van coaching. De balans tussen het gesprek en actief bezig zijn wordt afgestemd op de wens van de gecoachte. Ben je iemand die open staat voor groei en nieuwsgierig is, dan kan coaching bij Zyza hier goed bij aansluiten.

Er zijn vele redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een coaching traject. Bijvoorbeeld:

  • na een scheiding;
  • meer willen werken vanuit je kwaliteiten;
  • voor persoonlijke groei;
  • om patronen te veranderen;
  • je vrijer voelen;
  • wat wil ik nu echt;
  • hoe ga ik om met mijn gevoeligheid;
  • werken vanuit je hoofd, hart en handelen;
  • met ander perspectief naar jezelf kijken;
  • meer in verbinding met jezelf en de omgeving.

Voor wie

Zyza Coaching is voor vrouwen vanaf 25 jaar die meer uit het leven willen halen. Vrouwen die niet bang zijn om hun handen vies te maken letterlijk en figuurlijk. In de coaching maak ik gebruik van het beeld. Het beeld dat je maakt via een tekening of een andere techniek. Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben met tekenen. Dat is niet waar het om gaat. Deze tekening laat je zien wat er nu speelt en daar gaan we over in gesprek. Er staat niks vast er is ruimte om te spelen en te ontdekken. Het verleden vormt jou en dat maakt je een uniek persoon. Dat is ook waar ik benieuwd naar ben. We kijken samen naar jouw verhaal en beeld en gaan erover in gesprek. De verdieping in. Wat maakt dat jouw hart sneller gaat kloppen, hoe ga je om met je kwaliteiten, werken aan je doelen hoe groot of klein ze ook zijn. Ik luister graag naar jouw verhaal.

Een belangrijke voorwaarde voordat we starten met het traject is dat het klikt tussen ons de, dat er voldoende wederzijds vertrouwen is. Hiervoor plannen we een gratis intakegesprek in. Tijdens dit gesprek bekijken we eveneens of coaching in beeld zinvol is voor jou. Dat bepalen we aan de hand van de doelen die we opstellen. Als de werkvorm is bepaald, kunnen we daarna het traject bespreken.
De kosten voor de coaching bedraagt € 57,50- voor 1 uur.

Je kunt op veel momenten in je leven baat hebben bij coaching in beeld. Daarbij hoeft het niet direct om een probleem te gaan. Het kan ook een steuntje in de rug zijn als je er bijvoorbeeld achter wilt komen wat je nu echt wilt of persoonlijke groei te realiseren.

Contact opnemen met Zyza ?

Ben jij iemand die meer uit het leven wil halen?
Wees welkom bij Zyza en laat je hart spreken.
Je kunt mij bereiken op 06 – 10 76 62 31 of neem vrijblijvend contact op via info@zyza-kunst.nl